Nyheter og aktualiteter

Fredrikstad Innovasjonspark er en næringspark bestående av mange aktører og desto flere nyheter. Parken er i en endringsfase med mange nye aktører og prosjekter. Vi vil på denne siden informere om noe av det som skjer hos oss og våre leietakerer. 

PÅL F. TANDBERG

Ny daglig leder for Fredrikstad Innovasjonspark AS 

Ny daglig leder i Fredrikstad Innovasjonspark AS

Pål F. Tandberg tiltrådte som daglig leder 5. april. Pål har utstrakt kjennskap til området /eiendommen da han har jobbet både som økonomidirektør og administrerende direktør ved Denofa da det var full operativ drift på hele området. Pål var også med å etablere Øraveien Industripark i 2005, som nå heter Fredrikstad Innovasjonspark. Han kommer nå fra en stilling som adm.dir i et entreprenørselskap i Oslo.

Pål F. Tandberg sitat « jeg gleder meg til å arbeide med å utvikle området og bidra til å skape et godt miljø for våre leietakere, Ringen er litt sluttet da jeg har vært involvert her siden 1990 med unntak av årene hvor jeg var leder av Moss Lufthavn Rygge»

Vi er glade for at Pål har påtatt seg jobben som daglig leder i tillegg til at han er medeier i eiendommen, sier styreleder Christian Walter.

Samtidig ønsker styret å takke Tore Auensen for innsatsen i over 10 viktige år for organisasjonen. Spesielt ønsker vi å honorere hans utrettelige arbeid for etableringen av Hydrogenfabrikken og hans samlende lederskap og spenstige visjon for området. 

Vi i Innovasjonsparken ser nå fram til å ta fatt i den spennende ferden med å videreutvikle en vital og fremgangsrikt næringspark.

Bilde Fredrikstad Blad. Foto: Geir A. Carlsson/Arkiv

Nye Eiere

Lokale investorer har i dag signert kjøpskontrakt med Orkla Eiendom. 
Takk til Orkla Eiendom som en god og langsiktig eier. 
Vi ønsker samtidig nye lokale eiere velkommen og ser frem til å skape mer grønn utvikling, nye arbeidsplasser og ny aktivitet på Øra.

Investorgruppen som har kjøpt opp de to selskapene, har fått navnet Øra Holding. Bak dette selskapet står en Fredrikstad-basert investorgruppe som består av Walter Holding, Roar Steen Edvardsen Entreprenørforretning, Denofa Eiendom, A-Bygg Gruppen og PFT Holding.

Salgskontrakten ble undertegnet i det tidligere administrasjonsbygget til Denofa torsdag. De nye eierne overtar eiendommen fra 28. september.  

– Vi skal utvikle området og skape nye arbeidsplasser, sier Roar Steen Edvardsen til FB.

ØRAKONFERANSEN 2017

Industrien og næringslivet på Øra og i nedre Glomma-regionen har både lokalt og globalt fokus. Hør hvordan noen av aktørene tenker.

Høytrykksrommet ferdigstilles

Trolig områdets flotteste kontorer med nye leietakerer. 

Fredrikstad Seafoods leier Innovasjonsparkens nyeste og flotteste kontorlokaler. Høytrykksrommet er nå klar for innflytting og vi gleder oss over at dette bygget som til nå har stått tomt så lenge igjen vil bli fylt med aktiviteter. 

Nobel med Provinsen & Harald Fossen nominert til Gullruten

PROVINSEN, design og film som beveger
Godt plassert i hjertet av Hydrogenfabrikkens 2.etasje finner vi et forholdsvis lite design firma med store oppdrag. Teamet med Tone Langvik, Yngve Aasen og Martine Andersen imponerer stadig vekk. Blant annet har Provinsen i samarbeid med filmskaper Harald Fossen produsert åpningsvignetten til NRKs storserie NOBEL. Serien har vært en stor suksess og vignetten er nominert til intet mindre enn Gullruten. 

Bayard Hydrogenfabrikken

Med matt sort på veggene, dempet belysning og helt nye møbler er den nye cafeen allerede blitt en suksess og dermed fast samling og lunsjsted for mange leietakerer på området. Restaurant Bayard har tatt over driften av cafeen på Hydrogenfabrikken og med meget gode tilbakemeldinger fra våre gjester lover det godt for lunsjkonseptet på fabrikken! I tillegg leverer Restaurant Bayard alt fra elegante snitter, saftige baguetter, bufe, drikke og skreddersydde retter på bestilling. Perfekt til små og store kurs, workshop, konferanser, selskaper mm. Ta kontakt på: post@restaurant-bayard.no hvis dette skulle friste. 

Verskted Nord våkner til live

Fredrikstad Innovasjonspark kan glede seg over at det siste renoverings prosjektet nærmer seg nå slutten. Med ferdigstillelsen av Verksted Nord også kalt for "Hylla" har nå Fredrikstad fått et rent atelierbygg til glede for mange kunstnere som allerede har flyttet inn. Verksted Nord er et praktbygg og det har vært mange interessenter i bildet.
Etter nøye overveielser besluttet FRIP at bygget skulle renoveres og leies ut til kunstnere i Fredrikstad. Vi ønsker derfor med dette 11 nye atelierer hjertelig velkommen til området! 

Please reload

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886