Fredrikstad Innovasjonspark het tidligere Øra Industripark. Området har fra tidlig 1900-tall vært et viktig sentrum for industri i utvikling, og det er det fortsatt. 

Fredrikstad Innovasjonspark har flere ledige lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med et betydelig antall leietakere innenfor alt fra produksjon, teknologiutvikling, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og til administrasjon. 

 

Innovasjonsparken ligger spennende til med både industrien og gamlebyen & Vaterland som nærmeste nabo i nord. Det tar 5 minutter med bil fra oss til sentrum. Fredrikstad Innovasjonspark ligger sentralt med gangavstand, sykkelsti, ferge til sentrum og bussforbindelser. Fredrikstad Innovasjonspark har gratis parkering til både våre leietakere og deres kunder. Stort felles grøntareal med blant annet fontene og tennisbane. Cafe med godt utvalg og rimelige priser. 

Vårt området har over 300 arbeidsplasser  og et stort antall virksomheter. Fredrikstad Innovasjonspark er i sin tur del av Øra industriområde som årlig omsettes for over 12 milliarder og som totalt innehar over 2500 arbeidsplasser. Øra området er inne i en betydelig vekst og utviklings periode med regional og nasjonal betydning.

Kontor
 

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886