Fredrikstad Innovasjonspark het tidligere Øra Industripark. Området har fra tidlig 1900-tall vært et viktig sentrum for industri i utvikling, og det er det fortsatt. 

Fredrikstad Innovasjonspark har flere ledige lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med et betydelig antall leietakere innenfor alt fra produksjon, teknologiutvikling, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og til administrasjon. 

 

Innovasjonsparken ligger spennende til med både industrien og gamlebyen & Vaterland som nærmeste nabo i nord. Det tar 5 minutter med bil fra oss til sentrum. Fredrikstad Innovasjonspark ligger sentralt med gangavstand, sykkelsti, ferge til sentrum og bussforbindelser. Fredrikstad Innovasjonspark har gratis parkering til både våre leietakere og deres kunder. Stort felles grøntareal med blant annet fontene og tennisbane. Cafe med godt utvalg og rimelige priser. 

Vårt området har over 300 arbeidsplasser  og et stort antall virksomheter. Fredrikstad Innovasjonspark er i sin tur del av Øra industriområde som årlig omsettes for over 12 milliarder og som totalt innehar over 2500 arbeidsplasser. Øra området er inne i en betydelig vekst og utviklings periode med regional og nasjonal betydning.

Kontor

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige lokaler til leie i Hydrogenfabrikken. Lokalene vil variere i størrelse fra 10 m2  til 270 m2 og kan tilpasses etter behov. Lokalene egner seg godt for både små og store aktører som ønsker seg oppgraderte kontorarealer i et godt arbeidsmiljø. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, sal...

Fredrikstad Innovasjonspark har nå flere ledige kontorlokaler til leie i administrasjonsbygget. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon. 

Området ligger spennende til med ærverdige bygg og vakre Gamlebyen som nærmeste na...

Fredrikstad innovasjonspark har 2stk ledige laboratoriumslokaler til leie. Lokalene er på henholdsvis 50 og 60 kvm og leies ut enkeltvist eller tilsammen. Lokalene er ferdig møblert med flere arbeidsbenker, avtrekkskap osv. Lokalene har gode lysforhold og kan tilpasses etter behov. Lokalene kan eventuelt ominnredes til bruk som kombinasjonslokaler og eller ev. som rene kontorlokaler med egne møterom etc.

Hos oss er det  all...

Bryggekontoret ligger på innsiden av sikkerhetssonen og helt ved elven. Vi har for øyeblikket tilgjengelig 4 romslige kontorer av i meget god stand. Alle kontorene har gode lysforhold. 2 av kontorene har utsikt over elven. Leietakere av bryggekontoret har tilgang til et stort kjøkken, møterom og lager og produksjonslokale i umiddelbar nærhet. 

Kontorene som er ledige befinner seg innenfor sikkerhetssonen og det vil derfor v...

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige atelierlokaler i Velferdshuset til leie.

Velfershuset ligger på ØRA og kun 5 minutter unna Hydrogenfabrikken. Velfershuset har opp gjennom tidene huset mange ulike arrangementer og leietakerer. 

Atelierlokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor kunst, musikk,...

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige atelier/verksted lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor kunst, produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg og administrasjon. 

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige atelier/verksted lokaler til leie. Lokalene vil variere...

Please reload

 

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886