Hydrogenfabrikken

June 6, 2017

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige lokaler til leie i Hydrogenfabrikken. Lokalene vil variere i størrelse fra 10 m2  til 270 m2 og kan tilpasses etter behov. Lokalene egner seg godt for både små og store aktører som ønsker seg oppgraderte kontorarealer i et godt arbeidsmiljø. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon. 

 

 

Hydrogenfabrikken ble ferdig rehabilitert i 2012. Fabrikken huser i dag mange ulike leietakere, blant annet designere, fotografer, markedsføring, solkraft mm. 

 

I hjertet av Hydrogenfabrikken finner du ikke mindre en en altfor hyggelig og nyoppusset cafe. Her kan du nyte en god lunsj med forfriskninger til en rimelig pris. Cafeen brukes også som møteplass og ikke minst hyggeplass av våre leietakere. 

 

 

Hydrogenfabirkkens kontorer har spennende arkitektoniske løsninger. Gode lysforhold med store vindusflater, høyt under taket med synlige bærekonstruksjoner i stål. Kontorene vil variere i størrelse og plassering alt etter behov. Det vil også være mulig å leie kontor for 1 måned eller fulltid eller i kombinasjon. Les mer her. 

 

 

Flotte lysforhold, rustikk og moderne miljø med store vindusflater som strekker seg langs hele veggen.  

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Laborateriebygget

June 5, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 6, 2017

June 5, 2017

June 1, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886