Administrasjonsbygget


Fredrikstad Innovasjonspark har nå flere ledige kontorlokaler til leie i administrasjonsbygget. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon.

Området ligger spennende til med ærverdige bygg og vakre Gamlebyen som nærmeste nabo. Det tar 5 minutter med bil fra oss til sentrum. Fredrikstad Innovasjonspark ligger sentralt med gangavstand, sykkelsti, ferge til sentrum. Det er også bussforbindelse til sentrum og nærliggende områder.

Fredrikstad innovasjonspark har gratis parkering til både våre leietakere og deres kunder.

Stort felles grøntareal med blant annet fontene og tennisbane.

Cafe med godt utvalg og rimelige priser.

Flere møterom med teknisk utstyr.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886