Laborateriebygget


Fredrikstad innovasjonspark har 2stk ledige laboratoriumslokaler til leie. Lokalene er på henholdsvis 50 og 60 kvm og leies ut enkeltvist eller tilsammen. Lokalene er ferdig møblert med flere arbeidsbenker, avtrekkskap osv. Lokalene har gode lysforhold og kan tilpasses etter behov. Lokalene kan eventuelt ominnredes til bruk som kombinasjonslokaler og eller ev. som rene kontorlokaler med egne møterom etc.

Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakere innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon.

Området ligger spennende til med både industrien og vakre Gamlebyen som nærmeste nabo. Det tar 5 minutter med bil fra oss til sentrum. Fredrikstad Innovasjonspark ligger sentralt med gangavstand, sykkelsti, ferge til sentrum. Det er også bussforbindelse til sentrum og nærliggende områder.

Fredrikstad innovasjonspark har gratis parkering til både våre leietakere og deres kunder.

Stort felles grøntareal med blant annet fontene og tennisbane.

Cafe med godt utvalg og rimelige priser.

Flere møterom med teknisk utstyr.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886