Atelierlokale Velferdshuset

May 5, 2017

 

 

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige atelier/verksted lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor kunst, produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg og administrasjon. 

 

 

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige atelier/verksted lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor kunst, produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg og administrasjon.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Laborateriebygget

June 5, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 6, 2017

June 5, 2017

June 1, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886