Atelierlokale Velferdshuset


Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige atelier/verksted lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor kunst, produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg og administrasjon.

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige atelier/verksted lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor kunst, produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg og administrasjon.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Fredrikstad Innovasjonspark

Øraveien 2. 1630 Gamle Fredrikstad

Email: pal.tandberg@frip.no

Tel. 906 46 886